Wij zeggen 'JA!'

Want er is zoveel moois om ja tegen te zeggen

 


Wij zeggen Ja! tegen Vrijheid!
Ja! tegen leven vanuit vrijheid. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van zelf keuzes maken, vrijheid in het opvoeden van je kinderen op de manier die je hart je in geeft. Angst heeft een grote invloed op het gevoel van vrijheid. Op het moment dat we vanuit angst leven, zijn we eerder bereid om onze vrijheid in te ruilen voor veiligheid. Wij zien een wereld voor ons waar we onze vrijheid niet hoeven op te geven om in veiligheid te leven.

 


Wij zeggen Ja! tegen leven in vrede en harmonie
Wij geloven in een samenleving waarin er meer gelijkheid is, waarin er ruimte is voor innovatie zonder geld-gewin, waarin er meer als geheel naar de samenleving wordt gekeken en het ene niet het andere uitsluit. Waarin we op een manier leven die niet vervuilt. Waarin wij zorg dragen voor de aarde zodat zij de capaciteit heeft om zorg te dragen voor ons. Waarin we goed zijn voor onszelf en goed zijn voor elkaar. Ben jij klaar voor een wereld van  overvloed, schoonheid en harmonie? De reis erheen kan hobbelig zijn in het begin, de weg vol uitdagingen. Wij gaan graag samen met jou op pad.
 


Wij zeggen Ja! tegen leven in autonomie en zelfbeschikking

Wij zijn soevereine wezens. Wij bepalen zelf waar wij ons lichaam en onze geest aan blootstellen. Wij hechten er veel belang aan dat de overheid en onze lichaamelijke integeriteit en onze autonomie respecteren.
 


Wij zeggen Ja! tegen leven in gezondheid
Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn essentiel voor ons welbevinden. We zien een wereld voor ons waarin we ons lichaam voeden met dat wat het nodig heeft om gezond te zijn. En waarin wij toegang hebben tot intergrale gezondheidszorg en de natuur en wetenschap met elkaar samenwerken. En waarin de overheid ons ondersteunt om de kracht van ons lichaam te versterken en zo ons immuunsysteem optimaal te laten werken.

Wij zeggen Ja! tegen leven in verbinding

Mensen zijn sociale wezens. We hebben elkaar nodig. Meer dan ooit zijn we ons ervan bewust dat we in nabijheid van elkaar willen leven.

Op het moment dat wij ons met elkaar verbinden en samen één stem laten horen, zijn we enorm krachtig.

 

Steeds meer mensen staan op voor hun vrijheid

We realiseren ons hoe belangrijk het is om te leven in vrede, vrijheid, vitaliteit en saamhorigheid.

We zijn gemaakt om in liefde en nabijheid van elkaar samen te leven. Hier zeggen wij JA! tegen.


Dit is de plek waar wij onze bronnen verzamelen. Je bent welkom, kijk gerust mee.


Heb je feedback of wil je een bron met ons delen? Stuur ons een e-mail: Contact@humanityunite.info